Om skor

Formbara innersulor för bästa komfort

När det gäller skor och maximal komfort är det lätt att tro att allt handlar om själva skon. Detta är ett vanligt misstag som är lätt att rätta till. Du kan slippa en hel del problem om du satsar på formbara innersulor.

Du har kanske aldrig reflekterat över innersulor eller varför de överhuvudtaget behövs. De finns väl redan i skon tänker du och det är väl inget att lägga ner tid och energi på. Då har du fel! Läs mer här.

Dämpning och stöd

Det är först när du verkligen har problem med fötterna som du börjar fundera över vad du kan göra åt det. Du ska dock satsa på förebyggande åtgärder istället och preventiv fotvård. Det är detta

formbara innersulor handlar om, förutom alla fördelar du får på köpet. Denna typ av innersulor formar sig nämligen efter din individuella fot och ger dig ökad stabilitet och mer stöd. Innersulorna hjälper också till att dämpa hälarna och minskar på så sätt problem med höfter och rygg samt ser till att onödiga rörelser och stötar absorberas. Det absolut vanligaste skomisstaget som de allra flesta gör sig skyldiga till är att ignorera innersulornas betydelse. Du märker inte problemen förrän du har dem och dina fötter känns trötta och slitna. Hela kroppen drabbas av dåliga skor, men även av obefintliga eller felaktiga innersulor.

Fördelar med formbara innersulor

För det första är det bekvämt med extra fotstöd om du springer mycket eller har ett arbete där du går mycket. Du får bättre stabilitet när det gäller både rygg och leder som avlastas på ett effektivt sätt. Du håller också dina skor fräscha genom att se till att byta ut sulorna regelbundet.

Du kanske också gillar...