Frakt & Retur

Returpolicy
Var god läs dessa policyer noggrant innan du lägger din order. Därför är det lika med dig och vår butik, vi hoppas att du kan få en bra upplevelse i vår butik. Nu vänligen se politikerna nedan:
Vi erbjuder en 7-dagars retur- och utbytesgaranti på alla produkter. Om du vill återvända eller byta ut ett föremål, vänligen kontakta oss i förväg för ytterligare instruktioner. Vi beklagar att fraktkostnader inte återbetalas.
För Returns
Om du vill returnera dina föremål, var god och meddela oss först och ange skälen och ordernummeret för returet inom 7 dagar efter mottagandet. Din feedback är mycket viktig för oss. Alla artiklar måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. Var vänlig uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnaderna inte återbetalas. Så snälla kontakta oss med alla dina frågor och bekymmer innan du lägger din beställning.
För utbyte
Föremål måste returneras inom 7 dagar efter leverans och kunden ansvarar för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen. Alla artiklar kan endast bytas mot samma prisutbyte, var snäll och var medveten om att vi kommer att utfärda ersättningarna först efter att avkastningen har mottagits.
Avbryter din beställning
Om du har beställt och vill avbryta den senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats har vi inget sätt att avbryta det.
För återbetalning
Återbetalningar kommer att ordnas så fort vi får och kontrollerar de återvände produkterna. Om du berättigar till återbetalning för återanvända varor, kommer en återbetalning att utfärdas när du kontaktar oss om din produktproblem. När återbetalningen lämnas in kan du räkna med att få den inom 15-25 arbetsdagar, eftersom det tar lite tid för kreditkortsföretaget och banken att bearbeta återbetalningen.
Om dina frågor inte uppfyller avkastningspolicyn, vänligen kontakta oss.
tillbaka